u bent hier > actueel > wijnbrief

basket

Wijnbrief

 
Wijnhandel De Heerlyckheid geeft iedere maand een nieuwsbrief uit.  Als u zich gratis wilt abonneren dan klikt u hier. U kunt hem natuurlijk ook online bekijken. 

juni

Italië
schoonheid in eenvoud

Nieuwe wijnen

Maar liefst elf nieuwe wijnen uit drie nieuwe streken: Le Marche, Abruzzo en Alto Adige. Tijdens de hele maand juni kunt u deze wijnen proeven. Ontdek de wijnen alvast in onze wijnbrief.

Grote proeverij

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni, telkens van 11 tot 18u, kunt u nagenoeg al onze Italiaanse wijnen proeven. Klik hieronder op de datum om u in te schrijven. Inschrijven is niet verplicht, u bent altijd van harte welkom, maar wij kunnen u op die manier wel een proefboekje toesturen.

vrijdag 16 juni
zaterdag 17 juni

Directe korting

Tijdens de hele maand juni zijn er de bijzondere aanbiedingen uit de wijnbrief, maar op alle andere Italiaanse wijnen geniet u van 10% directe korting.

Proefdoos

Wilt u de wijnen liever thuis proeven, kies dan voor de proefdoos. Het is een mooie bloemlezing van deze brief. Voor € 62 haalt u het beste van Italië in huis in de vorm van zes heerlijke wijnen: Pinot Grigio van Soligo, Le Creete van Ottella, Terlaner van Cantina di Terlano, Primitivo van Decurio, Piancarda van Garofoli en Valpolicella ripasso van Maso Maroni.

U kunt hem hier bestellen. 

Italiaanse recepten

En last but not least de Italiaanse recepten van Olivier De Deken, foodblogger en onze culinaire adviseur. Onderstaand vind je de link naar de vier gerechten die wij voor onze brief selecteerden, maar bezoek ook zeker zijn blog. Of beter nog, schrijf je in en je wordt regelmatig verwend met heerlijke recepten.

https://fooddblog.wordpress.com

Pasta met zwarte truffel en linguine van courgette
Asperge risotto met gekonfijte tomaten
Pasta puttanesca
Stoofvlees op Piëmontese wijze