u bent hier > actueel > wijnbrief

basket

Wijnbrief

 
Wijnhandel De Heerlyckheid geeft iedere maand een nieuwsbrief uit.  Als u zich gratis wilt abonneren dan klikt u hier. U kunt hem natuurlijk ook online bekijken. 

april

Lenteproeverij

vrijdag 28 april van 15u tot 19u
zaterdag 29 april van 11u tot 19u
zondag 30 april van 11u tot 19u

Tijdens het laatste weekend van april ben je van harte welkom om in een aangename sfeer en met goed advies ruim tachtig wijnen te proeven. De nieuwe oogstjaren van onze vertrouwde wijnboeren brengen de lente binnen en lekkere rosé wijnen kondigen de zomer aan.

Steeds gaan wij op zoek naar originele, zuiver gemaakte wijnen met smaak en karakter. Dit keer maak je kennis met het tophuis Terlan uit de Alto Adige, een waaier aan pinot noir wijnen uit heel diverse wijnstreken en een nieuwe Rías Baixas.

Joan Miquel Canals, van het gelijknamige wijnhuis Canals Nadal, komt met passie en kennis over zijn wijnen vertellen. Zo wordt deze proeverij een boeiende ontdekking!

Schrijf je in door op de dag te klikken dat je komt en we sturen je de week voor de proeverij ons proefboekje door met een korte uitleg van alle wijnen die je kunt proeven.

wijnbrief

Biodynamische wijn is de rode draad in onze wijnbrief van april. Gemaakt door wijnmakers met een eigengereide levensloop. Eén ding hebben ze gemeen: ze maken hun wijn op het ritme van de natuur. 

Hun boeiende verhaal kun je lezen in onze aanbieding. Uitzonderlijke wijnen aan scherpe prijzen.