u bent hier > actueel > wijnbrief

basket

Wijnbrief

 
Wijnhandel De Heerlyckheid geeft iedere maand een nieuwsbrief uit.  Als u zich gratis wilt abonneren dan klikt u hier. U kunt hem natuurlijk ook online bekijken. 

september

Ataraxia 
{ἀταραξία} zielsrust, een onverstoorbare staat van vrijheid

Dat is hetgeen Kevin Grant zocht toen hij in 2004 besloot het veilige kader van Hamilton Russel Vineyards te ruilen voor zijn eigen wijnavontuur. Het vinden van de ultieme grond was het hoogste doel voor deze zelfverklaarde terroirist om vervolgens de natuur zoveel mogelijk zijn gang te laten gaan.

We zijn ondertussen 12 jaar verder en Ataraxia behoort ondertussen tot de top van Zuid Afrika. Lees hier het verhaal van Ataraxia en ontdek meteen ons introductie-aanbod.
 

Lin Chin Cheng

Op dinsdag 26 september nodigen wij je uit op een bijzonder concert van Lin Chin Cheng.

Lin Chin Cheng is een internationaal geprofileerd Taiwanese marimbist die tot de absolute wereldtop behoort. Hij is één van de meest begaafde en veelzijdige marimbaspelers, waarbij hij zich weet te onderscheiden door zijn unieke combinatie als componist én performer. Een niet te missen concert!

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met 24 BUBBLE. Na afloop van het concert bieden we je graag een glas wijn aan.

Deelnameprijs: €24/persoon.
Aanvang: 20.00u - het concert duurt tot 21.15.

Reserveren kan op info@24bubble.be.

Geef aan met hoeveel personen je komt en gelieve te betalen op nummer: 
BE86 7380 3075 1850, op naam van 24 BUBBLE. Pas na betaling is deze reservatie definitief. 
Kort voor aanvang van dit concert ontvang je een bevestiging per email.