u bent hier > actueel > wijnbrief

basket

Wijnbrief

 
Wijnhandel De Heerlyckheid geeft iedere maand een nieuwsbrief uit.  Als u zich gratis wilt abonneren dan klikt u hier. U kunt hem natuurlijk ook online bekijken. 

oktober
Zes prijswinnaars 

De hele maand oktober kunt u deze fantastische wijnen proeven. Ze scoorden allemaal op een uitzonderlijke manier bij de professionele wijnliefhebbers. Robert Parker, Decanter en onze eigen Frank Van der Auwera in zijn nieuwe editie "300 beste wijnen", die net van de pers komt! De bijzondere voorwaarden en een korte omschrijving vind je terug in onze brief
 
Nonkel Tony 
Datum: 24 oktober
Deuren open: 19.30
Optreden: 20u
Kaartje: 12 euro incl. glas wijn
Klik hier om uw kaartje te bestellen. Het bedrag kunt u overschrijven op rekeningnummer: BE86 6451 0626 5050 onder vermelding van "Nonkel Tony".

NONKEL TONY is het nieuwe muziekproject van Hans Van Cauwenberghe en Yao Issifou. 
 
Nonkel Tony is de naam van zijn overleden Nonkel die hem piano leerde spelen. Nonkel Tony gaat verder in de lijn van BAZAAAR en HANS, Nederlandstalige eigen nummers, maar de teksten gaan dieper en krijgen een eigen Afrikaanse toets.

Yao danst en zingt mee in het Nederlands en in de talen van haar land Togo waardoor het geheel een universeel karakter krijgt. Met de zoete klanken van de piano (Antoon Offeciers) en de warme contrabas (Otto Kint) staat Nonkel Tony voor intimiteit, warmte en ontroering. 

Het Vlaanderen onder de kerktoren bestaat niet meer. Nonkel Tony laat een stuk van ons nieuw verhaal zien en laat ons delen in de schoonheid en de rijkdom van verschillende culturen.

Het belooft een gezellige, maar vooral boeiende avond te worden!

Vernissage L-Expo 
Datum: 9 november 
Aanvang: 20.00
In het kader van de L-Week Antwerpen van 8 t/m 19 november stellen 11 kunstenaressen ten toon in De Heerlyckheid, Het Roze Huis, Boekhandel Kartonnen Dozen en kapsalon Snip.Snip. De vernissage is bij ons op donderdag 9 november. Klik hier voor meer informatie.