u bent hier > actueel > expositie

basket

Expositie

@ngel 

Achter het pseudoniem @ngel schuilt de Kunstenaar Paul Verhulst.

Geboren 31 maart 1953 in het Oost Vlaamse dorp Vrasene, groeide vanaf zijn derde levensdag op tot een Antwerpenaar in al zijn betekenissen. Toch wist zijn vriendin Mireille hem te overhalen om zijn wereldstad Antwerpen te verlaten en zich te vestigen in het (volgens hem) boerengat Gavere! Als je hem beter kent ga je dit soort uitspraken dan ook relativeren want niet voor niets staat de eerste hoofdletter van zijn pseudoniem voor de A van anarchisme, maar ook dat moet je met een korreltje zout nemen, hij heeft ’t hart op de juiste plaats alleen zal je nogal wat puin moeten ruimen alvorens het te kunnen bereiken.

Zijn werk staat meestal in het teken van het leven en/of de dood, zijn voorbeelden kan je klasseren tussen Jakson Pollack, Alexander Calder en Leonardo Da Vinci. Als het dan al geen kinetisch mobile is dan ruikt het sterk naar conceptuele kunst. Hij hanteert de verfkwast of soldeerbout met een explosief temperament. Zelf wil hij zichzelf geen kunstenaar noemen, maar “maker van” waaruit blijkt dat zijn arrogantie stopt waar zijn gevoelens beginnen. Hij had een korte klassieke opleiding St Lucas Brasschaat, daarna autodidactisch gevoed door levensgevoel en ervaringen.

Bij ons stelt Paul zes MillieuKunstKoepels ten toon met het begeleidend vierdelig schilderij. Het loont de moeite om de verschillende werken binnen te laten sijpelen...Wil jij ook exposeren? Stuur dan een digitale foto van je werk met wat uitleg over je zelf en vooral je werk naar Karin. Zij zal daarna contact met je opnemen.